Logo de l'entitat

Llibres i productes

   
 
Catalunya terra de roses. Aproximació al coneixement del món de les roses des de la perspectiva de la tradició roserística que arrenca de les cultures de l'antiguitat; inclou uns capítols dedicats a la relació del món de les roses i Catalunya, fent especial esment als obtentors de roses de Sant Feliu de Llobregat i la comarca, així com a la divulgació de les diverses creacions de roses amb les exposicions de Catalunya i els diversos roserars.
Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat
Preu: 24 €
DVD: Arte y ciencia de la rosa” de Joan Nicolau, el qual s’encarregà de la direcció, fotografia i realització, amb la col·laboració en el muntatge de Josep Maria Cañameras,  la veu en off de Matías Retuerta i la supervisió de Matilde Bertran i agraïment especial a la Família Dot. Es tracte de la recuperació d’un document de cine súper 8 de l’any 1973  passada a DVD, que fou guardonat amb diferents premis i concursos de cinema amateur. Explica el procés de producció dels rosers i creació de roses  a la finca  que tenia  la Família Dot a Sant Feliu de Llobregat. En aquest document apareixen imatges del roserista Pere Dot i Martínez, mostrant com són les hibridacions i pol·linitzacions per crear roses noves.
Durada 25 minuts.
Preu: 12 €. 
Pel·lícula de cine súper 8 passada a vídeo digital:  “La rosa i el roser” de Josep Maria Joaquin, que s’encarregà de la direcció, fotografia i realització., amb la col·laboració del seu germà Octavi Joaquin en la veu en off i la col·laboració especial del roserista Josep Camprubí. Document didàctic filmat els anys 1974-1975 a la casa pairal  i camps de rosers de la Família Camprubí. Documental guardonat l’any 1977.
Durada  20 minuts.
Preu 12 €.
Creadors de Roses, és un documental en  DVD produït dins de l’exposició “Roses en l’essència, sant Feliu de Llobregat 1928 2008” que fa un repàs dels diferents hibridadors catalans i de les seves creacions.
Preu: 12 €
La Rosa en escena, és un documental en  DVD produït dins de l’exposició “Roses en l’essència, sant Feliu de Llobregat 1928 2008” que un recorregut per la història d’aquest 80 anys d’exposicions de roses a la nostra ciutat.
Ppreu: 12 €
Paraules de Roses, és un documental en  DVD produït dins de l’exposició “Roses en l’essència, sant Feliu de Llobregat 1928 2008” en el que podem vure un recull de molts del pregoners que han glossat les roses a la nostra ciutat
Preu: 12 €

Peticions a través del correu de la pròpia associació.
Tots el preus són sense les despeses de tramesa.

 

amicsdelesroses@santfeliu.net | C/ Vidal i Ribas, 23-25 | 08980 Sant Feliu de Llobregat | Telèfon 93 685 32 42 | Fax 93 632 72 19