Logo de l'entitat

Activitats

   
 

Festa del Roser

Anualment i durant la primera quinzena del mes de febrer se celebra al Parc Torreblanca la Festa del Roser, activitat organitzada per l’Associació Amics de les Roses i l’Ajuntament de Sant Feliu, amb la col.laboració del Consell Comarcal del Baix Llobregat i la Mancomunitat de Municipis.

Aquesta festa té lloc en diumenge, comença a les 10 del matí amb un esmorçar popular, per tal d’agafar forces per participar en la plantada popular de rosers que es fa aquell matí i que té com a objectiu mantenir plens de rosers tots els parterres del parc i animar a les persones assistents a plantar rosers.

Al llarg del matí es fan els tallers "Com es planta i com es poda un roser", sardanes, concurs infantil de dibuix, petites exposicions relacionades amb la rosa. A més, durant tot el matí hi ha parades de venda de rosers i de tots els estris i accessoris per cultivar-los.

  Fes clic per fer-la més gran Fes clic per fer-la més gran Fes clic per fer-la més gran Fes clic per fer-la més gran  
  Fes clic per fer-la més gran Fes clic per fer-la més gran Fes clic per fer-la més gran Fes clic per fer-la més gran  

Sant Jordi

Any rere any l'associació és present a les activitats que s'organitzen per celebrar la Diada de Sant Jordi amb un estand a la plaça de la Vila on es venen roses acompanyades d'un poema i un punt de llibre.

Aprofitem també per celebrar l'aniversari de la constitució de la nostra associació, que va ser el 23 d'abril de 2003.

Exposició Nacional de Roses.

Dins el marc de l'Exposició Nacional de Roses de Sant Feliu de Llobregat col·laborem en la difusió de les activitats, participem en els diferents concursos de roses i en l'exposició d'ikebanes.

També organitzem una exposició temàtica, les següents imatges són una mostra d'exposicions realitzades els darrers anys:

 

La rosa, un món per als sentits
La rosa, un món per als sentits (2006)

Roses del món
Roses del món (2007)

La botigueta

es una mostra de productes eleborats amb roses o que la seva forma representa una rosa, destinats a fer-los servir a la llar o com a complement personal i fins i tot per menjar, a més de les roses i els rosers que són sempre presents. Tots aquest productes poden ser adquirits pels visitants.

Bombons


Penjols i arrecades

 

 


Sabons


Mermelada


Te

Altres activitats

Organització de cursos, tallers i conferències.


Conferència "El conreu del roser" a càrrec d'en Pere Dot a l'Ateneu.


Taller d'ikebanes

amicsdelesroses@santfeliu.net | C/ Vidal i Ribas, 23-25 | 08980 Sant Feliu de Llobregat | Telèfon 93 685 32 42 | Fax 93 632 72 19