Logo de l'entitat

Parc Torreblanca, espai de plantació de l’associació

   
 

 

El Parc Torreblanca està situat en els termes municipals de Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern i Sant Joan Despí i té una extensió de 12 hectàrees.

És un parc en el que les traces de la seva història són avui identificables quan hi passegem.

Al cor del parc hi ha un magnífic jardí històric del segle XIX. El seu disseny fantasiós parteix d’imitar les formes i els elements propis de la natura, com ara grutes, illes, coves, llacs i salts d’aigua, envoltats d’una vegetació exuberant i diversa.

L’any 2005, l’Associació Amics de les Roses va arribar a un acord amb la Mancomunitat que gestiona el parc i el Consell Comarcal del Baix Llobregat i a través d’un Conveni es va cedir a aquesta entitat l’ús de diferents parterres de la zona on originàriament hi havien plantats rosers, per tal que els socis i sòcies de la nostra Associació hi poguessin tornar a plantar i conrear rosers.

A l’actualitat una trentena de sòcies i socis han plantat i tenen cura de prop de 600 rosers i aquest nombre de rosers i de varietats plantades creix any rere any.

A la fotografia següent podem observar els diferents parterres dividits en 4 grans fileres. Si feu clic als diferents parterres podreu veure les llistes de les espècies cultivades en cada un.

 

amicsdelesroses@santfeliu.net | C/ Vidal i Ribas, 23-25 | 08980 Sant Feliu de Llobregat | Telèfon 93 685 32 42 | Fax 93 632 72 19

 

 

1. Snow Fairy  2. Dallas. 3. Kalinka.  4. Mister Lincoln.